Business

Business

Care este sensul activității tale?

august 27, 2020

Această întrebare este una dintre cele mai problematice. Poți să ai bani, să ai familie sănătoasă, să fii respectat de “lume”, dar să te simți nefericit și nesatisfăcut în viață.
Această întrebare apare periodic la diferite etape de autodezvoltare la majoritatea oamenilor, cel puțin la toți dintre cunoscuții mei și la mine personal. Și la fiecare etapă răspunsul e diferit.
La unii se reflectă în religie, alții caută răspuns în astrologie și cosmologie, ceilalți se concentrează pe lucruri mai pragmatice (bani, mașină, apartament etc.)
Eu am trecut prin mai multe faze de acest gen și presupun că ultima nu a fost ultima:-)
Cel puțin la moment am realizat că, nu contează ce anume faci acum, contează dacă ceea ce faci te apropie de scopul tău individual ca personalitate.
Totul în jurul nostru sunt, de fapt, instrumente de a ne atinge scopurile individuale.
Businessul este un instrument, prietenia este un alt instrument, chiar și familia este un instrument.
Vă pare ciudat?
Atunci trebuie să vă întrebați – cum ați ajuns la familia pe care o aveți, la prietenii pe care-i aveți și la afacerea pe care ați inițiat-o?
Toate acestea sunt de fapt o necesitate internă, la chemarea căreia noi am răspuns. Cu alte cuvinte, noi avem nevoie de toate aceste elemente pentru a îndeplini ceva în viața individuală.
Dacă ne întoarcem acum la activitatea fiecăruia din noi, atunci întrebarea la care trebuie să avem răspuns este următoarea: pentru ce eu fac ceea ce fac acum?
Ce se va întâmpla dacă nu voi face ceea ce mi-am pus în plan? Sau ce se va întâmpla dacă voi continua tot așa, dar fără plan?
Întrebările par simple. Răspunsurile sunt mai greu de formulat. Noi suntem legați de mâini și de picioare de relațiile sociale și procesele în care suntem implicați. Și de aceea răspunsul nu poate ignora acest lucru, să fie izolat și concentrat doar pe propria persoană.
Însă este o nuanță foarte importantă. După aceasta ușă, se ascunde claritatea. În gânduri și acțiuni. Cu aceasta claritate apare SENS în fiecare pas și ENERGIE pentru a trece prin orice greutate.
Cele mai recente noutăți